Dassenwissel 28 9675 PA Winschoten
Uw klanten zijn mobiel!.. Nu uw bedrijf nog!
Voor de allerleukste websites
Bel mij voor een afspraak: 0597-853440
WhatsApp met Jean-Luc: 06-42036419

Zoek Machine Optimalisatie (SEO)

Een belangrijke factor in de vraag of een website goed gerangschikt is en goed vindbaar is in Google en of de website goed gestructureerd is en is gebouwd in op een SEO-vriendelijke manier.

Creatief zijn, dingen ontwerpen, iets mooier maken, dat heeft altijd al in me gezeten. Vanuit die drive en kracht ben ik ook met JeanLucDesign.NL gestart. Ik kan echter echt iets waardevols voor uw bedrijf betekenen door dat ik zowel het creatieve (mooie en goed functionerende websites, apps en huisstijlen maak )

Ook het marketing gedeelte voor je kan verzorgen.
Internetmarketing is een echte passie. Ik kan er uren over lezen en nieuwe items uittesten.
Hierdoor weet ik wat er nodig is om een bedrijf echt online succesvol te maken. Ik zorg dat uw website beter gevonden gaat worden in Google en een continue stroom aan bezoekers (en dus potentiële klanten) trekt.

Naast een creatief brein heb ik ook een deskundig inzicht in de principes van SEO.

Laat mij het internetmarketing van uw bedrijf regelen en uw website verzorgen en u zult merken dat het internet echt in uw voordeel gaat werken. Geef aan wat u als modern bedrijf echt wilt en u wordt eigenaar van een mooie goed functionerende en gebruiksvriendelijke website die goed gevonden wordt door de juiste doelgroep en daardoor een constante stroom aan bezoekers trekt die zich oprecht interesseren, inschrijven of kopen van uw producten en/of diensten.

Laat mij uw zoekmachine optimalisatie verzorgen en ik zorg ervoor dat uw bedrijf echt digitaal op de kaart wordt geplaatst.

Wilt u ook hoger in Google en meer bezoekers aantrekken die oprecht geïnteresseerd zijn in jouw product of dienst?

Maak dan nu geheel vrijblijvend een afspraak

  Neem telefonisch contact op met Jeanlucdesign.NL: 0597-853440 / 06-42036419
  WhatsApp met Jeanlucdesign.NL: 06-42036419
  Stuur een E-mailbericht naar info@jeanlucdesign.nl